Rustiek gemout meergranenbrood van tarwe, rogge en roggezuurdesem, verrijkt met sesamzaadjes, zonnebloempitten en lijnzaad, op steen gebakken. Het unieke langzame mengproces en de langere rusttijd staan garant voor een betere hydratatie van het deeg. Het resultaat is een brood met een open structuur en een milde zuurdesemsmaak dat langer vers blijft.
Gewicht | 600 g |
---|---|
Afmeting | |
Bakinstructie | |
doosinhoud | |
Krat | |
Kratinhoud | |
Lengte | |
Zak inhoud |
maandag | 11.00 – 15.00 uur |
dinsdag | 11.00 – 15.00 uur |
woensdag | 11.00 – 15.00 uur |
donderdag | 11.00 – 15.00 uur |
vrijdag | 11.00 – 15.00 uur |
zaterdag | gesloten |
zondag | gesloten |
Vul onderstaand mailformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op